Outdoor Cooking

Dit bijzondere nieuwe concept van Kris Studio Culinair is echt uniek! Een zomers of nazomers feest rond een kampvuur. 

 

Wij verzorgen complete outdoor kookworkshops voor u en uw gasten, ongeacht het aantal personen op een door u of ons uitgezochte locatie. 

 

Tijdens dit evenement gaan we grillen met uiteenlopende hulpmiddelen zoals: asado rekken, green egg, locomotief en open vuur. Wij dragen zorg voor de totale hospitality en materialen. Eventueel kan een fotograaf aanwezig zijn om deze onvergetelijke dag of dagen vast te leggen in boekvorm inclusief de recepten en foto's van de belevenissen.

 

Wij zijn in 2012 door Europa getrokken voor een bedrijf dat dit evenement inzette als teambuildingsessies. Op een zeer bijzondere, ongedwongen manier hebben de medewerkers met elkaar kunnen koken en ervaringen uitgewisseld. Dit alles is  vastgelegd in een boek dat als relatiegeschenk wordt weggegeven, inclusief foto's en recepten.  

 

Kris Studio Culinair beschikt over de ervaring, creativiteit en middelen om de totale organisatie op zich te nemen.  

 

Wilt u ook zoiets unieks voor uw medewerkers of relaties? Klik dan op de button 'afspraak maken' hiernaast en we bespreken de mogelijkheden graag met u door.

 

U kunt onze events ook volgen op Facebook en klik op 'vind ik leuk' op onze fanpage.

 

 

 

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
 

 

Fotogalerij

Klik op de foto's en blader door onze fotogallerie. Zo krijgt u een goede sfeerimpressie van de mogelijkheden en ervaringen van Kris Studio Culinair.  

 

  Klik Afspraak maken

  Klik Volg Kris op Facebook