Over Kris

Heeft u iets te vieren of te organiseren waar uw gasten nog vaak met plezier aan terugdenken? Dan kan u de hele hospitality met een gerust hart aan Kris Studio Culinair overlaten. Met onze creativiteit en top producten maken wij van ieder evenement iets bijzonders, iets unieks. 

Wij bedrijven gastronomie met een glimlach want we hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Of het om slechts enkele gasten gaat of om duizenden, wij verwennen uw gasten echt. 

Iedere locatie is mogelijk. Een Outdoor Cooking evenement,  Private Dining bij u thuis of in uw bedrijfspand, een culinaire Kookworkshop in onze kookloods, we vinden dat alles mogelijk moet zijn. Hoe unieker, hoe leuker. 

Wij vertellen u graag meer over onze culinaire dienstverlening en gastronomie op deze website.  We laten u veel voorbeelden zien met foto's. Iedere gelegenheid is uniek, daarom maken we graag een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken. 

U kunt onze events ook volgen op Facebook en klik op 'vind ik leuk' op onze fanpage.

 

 

 

 

Kris Studio Culinair Kris Studio Culinair

Kris Studio Culinair Kris Studio Culinair

 

Fotogalerij

Klik op de foto's en blader door onze fotogallerie. Zo krijgt u een goede sfeerimpressie van de mogelijkheden en ervaringen van Kris Studio Culinair. 

 

  Klik Afspraak maken

  Klik Volg Kris op Facebook