Ervaring

 

Als kok en chef-kok heeft Kris Michels al meer dan 30 jaar ervaring in top restaurants in binnen- en buitenland.

In 1997 opende hij zijn eigen restaurant 'In den Muzerick' in Leende. Samen met zijn vrouw Hedwig legden zij op hoogstaand niveau de gasten in de watten.

 

Na ruim 8 jaar besloten zij het roer om te gooien om meer flexibiliteit en mogelijkheden voor hun gasten te bieden. Ze startten met Kris Studio Culinair. Geen standaard cateringbedrijf, maar op een hoogstaand niveau koken bij mensen thuis, op grote en kleine events op allerlei locaties, outdoor cooking op bijzondere plekken, ongeacht het aantal personen. 

 

Het bedrijf is inmiddels zodanig gegroeid dat Kris Studio Culinair een kookloods heeft ingericht. Deze ruimte, op de Hurksestraat in Eindhoven, is naast de industriële voorbereidingskeuken een bijzondere locatie voor kookworkshops, private dining of een culinair feestje met een DJ. De hele organisatie van evenementen kan door Kris Studio Culinair verzorgd worden.

 

Daarvoor werken we samen met partners en medewerkers die, net als Kris, 'hospitality met een glimlach' hoog in het vaandel hebben staan.

 

Vanwege de bijzondere interesse van Kris om met vernieuwende concepten, kook- en presentatietechnieken te werken, heeft hij diensten en mogelijkheden ontwikkeld op het gebied van Fooddesign & Promotion en Outdoor Cooking Events.

 

Niets is onmogelijk voor Kris. Van ieder evenement of gelegenheid weet Kris er iets bijzonders, iets unieks van te maken waar gasten nog lang over napraten. 

 

Maak gerust een afspraak om te praten over eigentijdse culinaire ideeën, evenementen, partijen of wat voor gelegenheid dan ook en ervaar wat Kris voor u kan betekenen. 

 

 

 

 

Kris Michels, Chefkok, eigenaar van Kris Studio Culinair 

  Klik Afspraak maken

  Klik Volg Kris op Facebook