Visie

 

Kris Studio Culinair is een hospitality onderneming welke culinaire diensten levert op maat, op topniveau én op elk denkbare locate, ongeacht het aantal personen.

 

Wat houdt TOP niveau in?

  • Creatie/Innovatie: Het bedenken en creëren van nieuwe gerechten en vernieuwende presentatie manieren.
  • Kwaliteit: Werken met de beste producten en combinaties van producten om smaaksensaties te realiseren. Werken met (h) eerlijke producten uit de streek en van het seizoen. Uitstekende/trendy verzorging en presentatie.
  • Gastvrijheid: Gasten worden werkelijk in de watten gelegd. Hospitality met een glimlach!
  • Loyaliteit: Tot het uiterste gaan voor het allerbeste resultaat.
  • Maatwerk: Geen enkel culinaire happening is hetzelfde. Altijd vernieuwend en uniek.

 

Met meer dan 30 jaar horeca ervaring weet Kris van ieder evenement of feestelijke gelegenheid een groot succes te maken. Zijn uitgangspunt is altijd:  op een creatieve manier, een unieke invulling geven aan het evenement. 

 

U kunt de hele gastronomie en hospitality met een gerust hart aan Kris Studio Culinair overlaten. 

Of het om slechts enkele gasten gaat of om duizenden, wij verwennen uw gasten echt.

Iedere locatie is mogelijk. Een Outdoor Cooking evenement,  private dining bij u thuis, in uw bedrijfspand, een culinaire kookworkshop in onze kookloods, of uw product promoten op een beurs.... we vinden dat alles mogelijk moet zijn. Hoe unieker en eigentijdser, hoe leuker! 

 

Wij vertellen u graag alvast meer over onze culinaire dienstverlening en gastronomie op deze website., maar we maken nog liever een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

Kris Studio Culinair Kris Studio Culinair

Kris Studio Culinair Kris Studio Culinair

 

Fotogalerij

Klik op de foto's en blader door onze fotogallerie. Zo krijgt u een goede sfeerimpressie van de mogelijkheden en ervaringen van Kris Studio Culinair.  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, klik dan op onderstande button 'Afspraak maken' of volg ons op Facebook door op de Like button te klikken op onze fanpage.

 

  Klik Afspraak maken

  Klik Volg Kris op Facebook