Radson

 

Voor Radson hebben wij in 2012 op diverse plekken in Europa Outdoor Cooking Events georganiseerd.

 

Op diverse unieke buitenlocaties ontving het bedrijf haar werknemers. Op een informele wijze is er met elkaar  gekookt, gebakken en gegrild én zijn er ervaringen uitgewisseld.

 

Dit alles is door reclamebureau Skillz in een bijzonder mooi herinneringsboek vastgelegd met heerlijke recepturen van Kris Studio Culinair. Dit boek wordt door Radson als geschenk weggegeven zodat relaties kunnen proeven aan de sfeer en bedrijfscultuur van Radson.  

 

Kris is mee geweest op deze prachtige rondreis en heeft de hele hospitality georganiseerd. Van de recepturen, de ingrediënten, alle materialen  tot aan de ontvangst van de gasten en het begeleiden van de kookworkshop.

 

Wilt u eens praten over de mogelijkheden voor een Outdoor Cooking Evenement en wat ervaringen van Kris horen? Neem dat contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

 

< 1 2 3 4 >

< 1 2 3 4 >
 

 

Fotogalerij

Klik op de foto's en blader door onze fotogallerie. Zo krijgt u een goede sfeerimpressie van de mogelijkheden en ervaringen van Kris Studio Culinair.  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, klik dan op onderstande button 'Afspraak maken' of volg ons op Facebook door op de Like button te klikken op onze fanpage..

 

  Klik Afspraak maken

  Klik Volg Kris op Facebook