Woensdag, 6 november 2013

TEDx Amsterdam Concertgebouw

Kris Studio Culinair werd gevraagd door exclusief cateraar FOND Rotterdam om tijdens het TEXx 2013 evenement in het Concertgebouw van Amsterdam de catering te verzorgen voor maar liefst 800 personen. 

TEDx vierde haar 5 jarige jubileum. Het is een jaarlijks evenement waarbij 100 enthousiaste vrijwilligers hard werken om een onvergetelijke beleving te creëren met één missie: Making Ideas Worth Spreading.  (www.tedxamsterdam.com)

Het thema van TEDx 2013 “Connected Consequences” hebben de TOP-Chefs Chris Michels en Gilbert Kolff als volgt in de gerechten terug laten komen:

De natuur om ons heen,  de voedingsbodem voor ons eten, blijft voor een groot deel in tact door haar eigen kringloop. Deze kringloop hebben we vertaald naar de vier elementen waaruit de fysieke wereld bestaat: Water, Aarde, Vuur en Lucht.

Verbond tussen mensen onderling en het 5 jarig jubileum van TEDx
‘Ring’ van knolselderij met ‘diamant’ van knolselderij met granola, geserveerd op een plateautje, wat in uitvoering en idee verband houdt met een ‘sieraad’.

Aarde
Boomstammetjes van schorseneren, geserveerd met klei-aardappeltjes en een dip van berkenblad. Op dienbladen worden de eetbare berkenstammetje en steentjes gepresenteerd als een ‘eetbaar bos’.

Vuur
Flan van pompoen met peper-chutney en Amsterdamse uitjes.

Water
Soepje van amandel en gerookte knoflook met bladgroen-olie.

Lucht
Luchtige rode biet met bloedworst en appel.

Wilt u ook culinair maatwerk, creativiteit en TOP niveau? Neem dan gerust contact met ons om te 'sparren' wat we voor u kunnen betekenen. 

 

 

 

 

< 1 2 >

< 1 2 >

 

 

Fotogalerij

Klik op de foto's en blader door onze fotogallerie. Zo krijgt u een goede sfeerimpressie van de mogelijkheden en ervaringen van Kris Studio Culinair.  

 

Klik Afspraak maken

Klik Volg Kris op Facebook

 

  
Share |