Fooddesign & Promotion

In samenwerking met verschillende fotografen, (geselecteerd per opdracht) verzorgt Kris receptuurfotografie en fooddesign.

 

Met ruim 30 jaar ervaring in de topgastronomie als kok en chef-kok heeft Kris veel kennis en ervaring opgedaan met nieuwe kooktechnieken en andere ideeën over voeding. Enkele voorbeelden zijn: slow food, werken met streek- en natuurproducten, paleo voeding (gezondheidskeuken).  Deze nieuwe trends doen steeds meer hun intrede en daarvoor is gedegen vakkennis noodzakelijk.

 

Door deze kennis en ervaring, het blijven experimenteren en het wisselen van gedachten met collega's en designers blijft Kris creatief en allround als het gaat om fooddesign. Hij maakt mooie presentaties en oplossingen voor ieder gewenst product.

 

Kris heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van diverse kookboeken. Hij heeft nieuwe recepturen aangeleverd en uitgevoerd voor foto shoots.

 

Enkele voorbeelden zijn:

  • Recepten en foto’s in Navenant ( Limburgs life style blad )
  • Jaaragenda gevuld met recepten en foto’s
  • Productontwikkeling voor Nunhem’s op de beurs in Berlijn
  • Culinaire invulling tijdens modeshows voor Modehuis Peeters
  • Nieuwste project: opdracht voor de keurslagers door heel Nederland productpromotie 
  • Kookboek met 150 barbecue recepten voor Radson
  • ImageBooks uitgeverij Factory: recepten en fotografie voor diverse kookboeken

 

Wilt u met Kris werken op het gebied van fooddesign en/of foodpromotion? Klik dan op de button 'afspraak maken' hiernaast en we bespreken de mogelijkheden graag met u door.

 

U kunt onze fooddesigns en foodpromotions ook volgen op Facebook en klik op 'vind ik leuk' op onze fanpage.

 

 

 

 

Fotogalerij

Klik op de foto's en blader door onze fotogallerie. Zo krijgt u een goede sfeerimpressie van de mogelijkheden en ervaringen van Kris Studio Culinair.  

 

  Klik Afspraak maken

  Klik Volg Kris op Facebook